Articole

2016-02-02

Echipa fotо Video in Moldova - De ce e nevoie să filmezi o nuntă in Moldova or. Chisinau?

2016-02-02

Slava Domnului, există totuşi adevăraţi profesionali şi artişti in Moldova. Aceştea sunt spre exemplu echipa noastră ,,Exclusive’’ (Moldova Chisinau foto video group) care au o atitudine faţă de clienţi asemeni unor membri ai familiei, şi băieţii din această echipă îşi îndeplinesc lucrul ca şi pentru ei însăşi.

2016-01-13

Am avut doar impresii bune. Au făcut un lucru calitativ, le mulţumesc mult pentru aceasta, şi acum eu ştiu că la orice serbare pot invita această echipă foto video din Moldova la nunti, cumatrii si evenimente.

2015-12-15

În țara noastră avem o tradiție: imediat după înregistrarea căsătoriei, tinerii căsătoriți și invitații lor se îndreaptă în centrul orașului respectiv, fie acesta Chișinău, Bălți, Comrat, Ungheni…și depun flori la monumente, timp în care se face și înregistrarea video.

2015-12-15

Bazându-ne pe experiența noastră îndelungată în domeniul filmării nunților și a altor evenimente, putem afirma că este foarte important ca fiecare minut să fie planificat bine. O agendă Vă poate ajuta să sintetizați toate activitățile pe care doriți să le petreceți în ziua nunții.

2015-12-15

Lucru cu copiii este dificil și are anumite particularități, carora nu le poți face față doar prin echipament modern, dar și prin abordarea corectă a copilului.

2015-12-15

Deseori, atunci când vin în studioul nostru, mirele și mireasa ne spun concret cum ar dori să fie fotografiile și filmarea nunții. Desigur, aceasta este foarte bine, însă nu întotdeauna este corectă abordarea pe care aceștia o adoptă.

2015-12-15

Urmați câteva reguli simple atunci când alegeți fotograful pentru nuntă.