Foto si video in Chisinau

Dumitru Grabovschi, de ce să alegem serviciile foto-video ale grupului ,,Exclusive’’
Fiecare dintre noi avem momente
care vrem să le memorizăm toată viaţa şi chiar ca nepoţii sau strănepoţii să admire aceste fotografii unde sunt reprezentate persoanele apropiate. Datorită tehnologiilor contemporane, noi avem posibilitatea să transmitem atmosfera oricărei sărbători.Pozele şi video reprezintă o maşină a timpului, de care ar trebui să se ocupe un profesionist. 
Astăzi avem ocazia de a discuta cu un adevărat profesionist al domeniului său, acesta este conducătorul ,,Exclusive- Group’’ şi a show-ballet-ului ,,Exclusive’’, persoana pentru care profesia nu este numai o metodă de a câştiga bani dar şi de a deveni o parte din momentele de bucurie care le trăiesc clienţii săi.

Dumitru, spuneţi-ne vă rog prin ce se deosebeşte,,Exclusive- Group’’ de alte companii?
Cea mai evidentă deosebire de colegii noştri este că noi dispunem de o gamă largă de servicii, precum: aparataj de iluminare, disco , fum, havuzuri şi de asemenea noi oferim lecţii pentru primul dans conjugal. Noi cu mare bucurie împărtăşim bucuriile împreună cu clienţii noştri oferindu-le servicii calitative de foto şi video. Pe lângă aceste servicii, noi montăm video-uri, retuşăm fotografii în termen cât mai rapid deoarece ştim cât de importante sunt amintirile.

Referitor la primul dans conjugal, cât durează însuşirea unui dans?
Alcătuirea propriu-zisă a dansului durează 1-2 lecţii, deja mai departe totul este în dependenţă de pereche, dar cel mai bine este să faci 10 lecţii pentru a însuşi toate secretele dansului.

Care este programul show-ballet-ului ,,Exclusive’’?
Programul este foarte divers: vals, dansuri orientale, numere în diverse costumaţii, inclusiv avem şi costum în stilul sec XIX-lea. De asemenea, în repertoriu avem dans popular rus, Kalinka Malinka, hora moldoveneasc, şi nu numai.

După cum ştiu, în echipa dvs există şi moderator?
Da, în colectivul nostru este şi un moderator cu multă experienţă care cunoaşte ce şi când trebuie să vorbească pentru ca nunta dvs să decurgă într-o atmosferă nemaipomenită.

Care este politica de stabilire a preţurilor?
Politica de stabilire a preţurilor este un mare avantaj al nostru. La noi lucrează profesionişti în domeniului său la preţuri rezonabile, deoarece noi vrem ca toţi doritorii să aibă posibilitatea de a transforma evenimentul său într-o adevărată poveste. Cum s-ar spune ,,mai puţine cuvinte, mai mult lucru’’. ,,Exclusive-Group’’ se mândreşte cu lucrul efectuat la un nivel înalt. Aşteptăm sunete din partea tuturor doritorilor de a sărbători anumite evenimente. ,,Exclusive-Group’’ este o alegere sigură!