Olga Barbacari despre echipa ,,Exclusive’’

Olga Barbacari despre echipa ,,Exclusive’’
Se spune că dragostea nu poate fi veşnică, dar această fată s-a convins că aceasta nu este adevărat. Astăzi la noi a venit sportiva, comsomolista şi bussines woman Olga Barbacari.

- Olga, povesteşte cum ai făcut cunoştinţă cu jumătateata?
- Aceasta s-a întâmplat câţiva ani în urmă, când eu ca de obicei mă plimbam în parc înainte de culcare. Era o seară rece de iarnă şi acum o ţin minte, eram îmbrăcată într-o haină gri şi mănuşi de piele. M-am aşezat pe bancă să mă odihnesc puţin, după care m-am ridicat şi mi-am continuat plimbarea. După un timp am observat că mi-am pierdut mănuşa. Mergeam mai departe şi mă gândeam unde puteam să o pierd. Nu mai aveam puteri, şi când colo un tânăr fugea spre mine cu cuvintele : ,,Domnişoară, dvs v-aţi pierdut mănuşa?’’. Şi iată cum a fost.
- Îţi aminteşti nunta ta, cum a fost?
- Desigur, aceasta nu se uită. Aceste griji plăcute ... cel mai greu lucru a fostsă găsesc un fotograf, nici unul nu-mi  era pe plac.

- Tu zici că nu-ţi plăceau aceşti fotografi, dar de ce?
- Vă ofer chiar un exemplu. Am găsit un anunţ ,,Super foto la un preţ accesibil’’. Ne-am bucurat aşa mult, ne-am întâlnit cu acest tânăr, şi când mi-a zis preţul, am înţeles că aceasta a fost o capcană.
- Şi până la urmă cum aţi ieşit din situaţie?
- Da, am găsit pe internet site-ul ,,Exclusive, foto-video’’. Am sunat, mi-a răspuns o voce drăguţă. Ne-am întâlnit, am discutat şi ştiţi, mi-aplăcut anume aceea că cuvintele de pe site erau identice cu cuvinte companiei – preţuri rezonabile, buni profesionali.
- Ce impresii aţi avut de la lucrul echipei ,,Exclusive’’?
- Am avut doar impresii bune. Au făcut un lucru calitativ, le mulţumesc mult pentru aceasta, şi acum eu ştiu că la orice serbare pot invita această echipă foto video din Moldova la nunti, cumatrii si evenimente.
Jurnalist: Maxim Miftanov