E greu sa fii actor, dar e necesar la nunta in moldova pentru foto video super

E greu sa fii actor, dar e necesar.

1. De ce e nevoie s
ă fim puţin actori?

Mulţi deseori întreabă pentru ce să pozezi în poze la diverse sărbători, fie aceasta o nuntă sau orice serbare. Haideţi să încercăm împreună să răspundem la această întrebare.
Pentru început haideţi să ne gândim cine este un fotograf? El poate fi comparat cu un pictor, doar că poictorul îşi pictează picturile cu pensule şi vopsea, iar fotograful le desenează cu ajutorul ochiului şi tehnicii sale, iar oamenii, spre exemplu mirii la nuntă sun la fel cum e pentru un pictor este natura. Sunt fotomodele cu ajutorul cărora autorul face un portret minunat pentru a vă dărui dvs amintiri plăcute despre eve imentul dvs. Dar dorinţa fotografului pentru a face un portret bun este ceva puţin. De aceea el are nevoie de ajutorul dvs, deoarece după cum ştim, în orice ocupaţie e nevoie să existe o echipă şi numai prin muncă reciprocă poţi să obţii succes. Voi cu fotograful în timpul sesiunii foto sunteţi o echipă care au aceleaşi scopuri – de a oferi momente frumoase. Oamenii de ştiinţă din toată lumea deja ani de zile luptă pentru a crea o maşină care să oprească timpul şi să întoarcă oamenii în acele momente pe care şi le-ar dori să se mai repete. De fapt, o astfel de modalitate este creată demult – aceasta este fotografia. În primul rând - poţi opri timpul, în al doilea – datorită pozelor, uitându-vă la ele vă puteţi reîntoarce în acele momente frumoase. Puteţi din noi simţi aceleaşi sentimente, să priviţi oamenii dragi care se află departe.
Vă voi oferi un exemplu. Sunt oameni ai căror persoane apropiate se află departe. Să discuţi cu ei se primeşte rareori din cauza serviciului, sau din cauza fuselor orare diferite, şi de aceea nu ai posibilitatea să comunici permanent cu ei, dar datorită pozelor care stau în casa dvs şi a celor apropiaţi la un loc vizibil, aveţi impresia că persoana draga este aproape şi nu vă este aşa de trist. Cât de plăcut este acel sentiment când adormi şi te trezeşti privind fotografia persoanei iubite care este departe.De aceea importanţa pozelor în viaţa omului este majoră. Alegerea fotografului la fel este un lucru măreţ,deoarece de obicei oamenii care se prezintă a fi buni fotografi, de fapt nu sunt. O să vă ofer un exemplu care s-a întâmplat recent cu o cunoscută. Ei şi-au botezat copilul, şi bineînţeles au invitat un fotograf pentru a ,,captura’’ aceste momente importante din viaţa unui om. Au invitat un student, care nu numai că a cerut o sumă mare de bani dar plus la aceasta nici nu şi-a îndeplinit lucrul bine. Ţin minte, o cunoscută îmi povestea că ei mergeau prin parc cu copilul şi cu naşul după biserică şi până când mama nu i-a spus să le facă o poză la toţi împreună –el nu şi-a dat seama. Plus la aceasta, ei au aşteptat pozele 2 săptămâni, pe când băiatul le-a promis că vor fi în 2 zile. Iată aşa istorioară.
Slava Domnului, există totuşi adevăraţi profesionali şi artişti in Moldova. Aceştea sunt spre exemplu echipa noastră ,,Exclusive’’ (Moldova Chisinau foto video group) care au o atitudine faţă de clienţi asemeni unor membri ai familiei, şi băieţii din această echipă îşi îndeplinesc lucrul ca şi pentru ei însăşi.
Iată câteva comentarii despre noi:
Irina Ceban
Vă mulţumesc mult pentru fotografii!!!Atâtea emoţii!!!  După vizualizarea acestor mi-au apărut astfel de emoţii ca şi cum această sărbătoare s-a întâmplat ieri. Imediat mi-am amintit tot.
Cu voi a fost foarte uşor să discuţi, amabil să petreci timpul iar toţi oaspeţii la nuntă v-au acceptat ca fiind o persoană din cercul nostru. Nu regretăm absolut deloc că v-am ales pe dvs. Vă dorim succese mari în continuare!!! Sper să ne mai revedem

Albina şi Ilmur Ţurcan
Va rămâne întotdeauna în memoria noastră !!! Mă bucur foarte mult că aţi fost alături în această zi. Vă mulţumim mult pentru faptul că privind aceste poze, ne reamintim numai emoţii. Slide-show-ul  l-aş putea privi cât de des posibil. Toţi ne sună şi ne spun că fotograful vostru a fost super.  E foarte uşor şi plăcut să lucrezi cu dvs. Sunteţi amatorii lucrului vostru, şi anume aceasta ne-a atras mult. Din suflet îmi doresc să se îndeplinească toate scopurile dvs. Noi credem în voi!!!

Aliona Popa
Sunt încântată!!! Am aşteptat pozele cu un mare interes, dar nici nu m-am aşteptat că vor fi aşa super. Vă mulţumesc mult!!! Mi-a plăcut mult să mă pozezi sub conducerea dvs. Ziua a trecut rapid, cu dispoziţie la maxim şi numai emoţii pozitive!!! Sper că vom mai repeta aceasta!

Acestea sunt doar câteva comentarii.

Alegând echipa ,,Exclusive’’, dvs alegeţi siguranţa, calitatea şi preţuri rezonabile. Sunaţi! Întotdeauna suntem bucuroşi să vă oferim o mână de ajutor.

Article by Maxim Miftahov

Foto by Dmitrii Prokopiev

Exclusiv Group by Dmitrii & Anastasia Grabovschi