Sesiune foto de nuntă în parcul "Valea Morilor" pe scara Cascadei.

Parcul Valea Morilor este considerat unul dintre cele mai frumoase parcuri din R.Moldova, situat chiar în centrul capitalei Chișinău. Valea Morilor este unul dintre locurile preferate a locătarilor din Chișinău și oaspeților capitalei. Acuma, acesta nu este doar un loc de odihnă, ci și un loc pentru fotografii frumoase, filmări video, care sunt făcute pentru cupluri de nuntă, în fiecare weekend.


Într-adevăr, vederea este foarte frumoasă, pentru o poezie senzuală și romantică a unui cuplu iubitor care vrea să surprindă cele mai strălucite momente ale vieții sale pe fundalul unei asemenea frumusețe ca lacul și scara Cascadei.

Scara Cascadei este numită de orășeni perla lacului Komsomol. Din Rotondă, chiar în vârful scărilor, apa curgea în cascadă, de aceea scara a primit acest nume. Seara, scările sunt aprinse de felinare, iar apa este evidențiată de luminile multicolore. Paturile de flori decorează scara atât de mult încât că acum ea arată foarte vesel și inteligent.

Întotdeauna oferim vederi frumoase tinerilor însurăței. În Chișinău, multe locuri pentru sesiunile foto de nuntă sunt plătite. Dar dacă faceți fotografierea poveștii voastre de dragoste, un clip de nuntă sau fotografii romantice în parcul Valea Morilor, nu numai că nu veți suferi pierderi bănești, dar veți crea și o frumoasă priveliște a celei mai neobișnuite sesiuni foto. Fotografii noștri știu și înțeleg afacerea lor, cum să vă facă video-foto Dvs. cea mai drăguță. Frumos, aproape, ușor, accesibil, ieftin.