Filmăm nunta în Castelul Mimi

Neobișnuit de frumosul castel Mimi, în care sunt organizate nu numai excursiile și degustările celor mai delicioase vinuri ale Moldovei, dar și evenimentele de gală și ceremonii, seminare, diverse congrese și cel mai solemn eveniment din viață pentru fiecare dintre noi este desigur nunta însăși sau cel puțin fotografia și filmarea videoclipului dvs. neobișnuit pe teritoriul castelului Mimi, care va oferi fotografiilor un anumit mister și lux.


Să vorbim puțin despre acest castel. Castelul Mimi în sine este situat la 30 km de orașul Chișinău, în satul Bulboaca. Este un loc de interes internațional, unic în Moldova.

Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei (1893), în cinstea familiei căruia a fost numit acest castel, a plantat primii răsaduri de viță-de-vie, în locul care este acum o legendă.

Constantin Mimi a ridicat acest castel extraordinar după un proiect francez, invitând inginerii italieni. Și castelul a fost restaurat de designerul italian. Mai mult de un secol a trecut de când Castelul Mimi își începe a doua viață.

În prezent, Castelul Mimi este inclus în top 15 cele mai frumoase capodopere arhitecturale din lumea vinului.

Pentru cei care vor să-și facă nunta cu adevărat regală, vor fi atrași de majoritatea ofertelor acestui castel.


Bineînțeles, filmarea foto și video de pe dron va fi doar o caracteristică neobișnuită a sărbătorii tale. Înaintea dvs. și a fotografului nostru profesionist se va deschide o minunată priveliște a peisajelor frumoase, un spectacol de lumină a havuzurilor musicale.

Foarte neobișnuită și frumoasă este fotografia și filmarea video a înregistrării căsătoriei pe teritoriul Castelului Mimi. Acesta poate fi organizat chiar în fața Castelului sau a pereților seculari ai pivnițelor istorice.

Dat fiind că nunta are loc o dată în viață, cu siguranță trebuie să surprindeți frumusețea sărbătorii dvs. într-un loc atât de neobișnuit. Lucrările noastre vor fi irezistibile, fotografiile vor fi făcute atât de neobișnuit din contul acestui peisaj, încât nimeni nu va crede că ați făcut nunta voastră în Moldova și nu undeva în străinătate într-un frumos loc regal.

Studioul nostru foto-video "Exclusive" te va bucura cu prețuri rezonabile, reduceri și cadourile pe care le oferim clienților noștri dragi, care se reîntorc de curând, datorită calității serviciilor noastre foto și video din Moldova. În Moldova, intrăm în topul celor cinci ‘Cei mai buni foto și video operatori’. Oaspeții dvs. vor fi plăcut surprinși de cadourile pe care le vor primi imediat la eveniment, adică o fotografie cu mirele și mireasa. Cadou memorabil de la grupul Exclusive.

Un clip creativ și în vogă cu privire la ultimele tendințe pe care le vom putea pune pe rețeaua socială, de care toată lumea va fi pur și simplu încântată. Studioul nostru foto-video își oferă serviciile de mai mulți ani, el s-a dovedit a fi primul pe piața Moldovei și chiar pe teritoriul statelor vecine. Noi am filmat nunți nu doar pe teritoriul întregii Moldovei, în diferite părți ale țării, atât la nord cât și la sud; dar fotografii și fotografii noștri profesioniști au filmat și nunțile din Ucraina și România.


Echipamentul profesionist și munca preferată creativă de înaltă calitate a angajaților studioului nostru Exclusive garantează un mare succes și fețe bucuroase ale clienților.

Comandați serviciul foto-video la grupul Exclusive și veți fi mulțumiți de performanța noastră profesională și de înaltă calitate.

Рuteți să ne contactați atât via rețele sociale cât și prin telefon.

Pagina Facebookhttps://www.facebook.com/Foto-video-servicii-Exclusiv-Group-wwwfoto-moldovamd-657340217690034/

Canalul YouTube: https://www.youtube.com/user/Nastiuwa/videos?view_as=subscriber

069256477, 060034049