Site-ul nostru este consacrat serviciilor foto și video în Chişinău și Moldova, dedicate evenimentelor festive și sărbătorilor, precum sunt nunta, cumătria, botezul, balul de absolvire, petreceri corporative. Dacă aveți nevoie de servicii foto și video de înaltă calitate – apelați la noi.

Foto și video pentru nunți – sunt serviciile profesionale și complexe, oferite de firma Exclusiv Group. Numai la noi veți beneficia de abordare individuală, deservire la nivel înalt și un rezultat excelent. Vă propunem crearea unui video de nuntă la nivelul excelenței artistice, în care vei participa Dvs. și invitații, crearea de videoclipuri și filmulețe în baza materialul filmat, video montaj original. Servicii video profesionale și editare artistică a fotografiilor.

Serviciile noastre foto și video

 • Servicii video pentru nunți în Moldova și peste hotare
 • Servicii foto pentru nunți în Moldova și peste hotare
 • Servicii video și foto pentru cumătrii
 • Servicii foto și video pentru diferite evenimente: concerte, concursuri, campionate sportive, expoziții, sărbători corporative, petreceri ș.a.
 • Ședință foto profesională în Chișinău
 • Servicii foto pentru celemai vestite cluburi de noapte din capitală, discoteci, karaoke, restaurante, centre comerciale
 • Ședință foto pentru copii
 • Servicii foto și video pentru evenimentele copiilor: sărbători pentru copii la cafenea, la grădiniță, în natură etc.
 • Foto montaj și video montaj conform doleanțelor Dvs.
 • Servicii de filmare a interviurilor, conferințelor, reportajelor de orice fel
 • Producerea filmulețelor de orice complexitate

Servicii pentru nunți și alte evenimente

Pentru ca nunta sau un alt eveniment al Dvs. să fie originale și amintirile despre ele să trăiască un timp îndelungat, compania Exclusiv Group Vă propune servicii suplimentare – decorul evenimentelor.

 • Dansatori profesionişti ai show baletului ”Exclusiv”
 • diversitate de efecte speciale: fum greu, lumini, raze de lumină, baloane de săpun, focuri de artificii originale – aceste efecte vizuale vor amplifica farmecul primului dans al mirilor și splendoarea evenimentului.
 • pregătirea primului dans al mirilor la studio-ul de dans ”Exclusiv”

Faceți comanda serviciilor foto și video pentru nunta Dvs, dansul de fundal al show baletului ”Exclusiv” pentru primul dans al mirilor și veți primi o reducere de 40% pentru pregătirea primului dans și un cadou – coregrafia și lecțiile de la Școala de dans pentru copii și adulți din Moldova.

Urmați câteva reguli simple atunci când alegeți fotograful pentru nuntă.

Deseori, atunci când vin în studioul nostru, mirele și mireasa ne spun concret cum ar dori să fie fotografiile și filmarea nunții. Desigur, aceasta este foarte bine, însă nu întotdeauna este corectă abordarea pe care aceștia o adoptă.

Bazându-ne pe experiența noastră îndelungată în domeniul filmării nunților și a altor evenimente, putem afirma că este foarte important ca fiecare minut să fie planificat bine. O agendă Vă poate ajuta să sintetizați toate activitățile pe care doriți să le petreceți în ziua nunții.

Lucru cu copiii este dificil și are anumite particularități, carora nu le poți face față doar prin echipament modern, dar și prin abordarea corectă a copilului.

Slava Domnului, există totuşi adevăraţi profesionali şi artişti in Moldova. Aceştea sunt spre exemplu echipa noastră ,,Exclusive’’ (Moldova Chisinau foto video group) care au o atitudine faţă de clienţi asemeni unor membri ai familiei, şi băieţii din această echipă îşi îndeplinesc lucrul ca şi pentru ei însăşi.

Am avut doar impresii bune. Au făcut un lucru calitativ, le mulţumesc mult pentru aceasta, şi acum eu ştiu că la orice serbare pot invita această echipă foto video din Moldova la nunti, cumatrii si evenimente.