Compania noastră „Exclusive Media” vă oferă cele mai exclusive inovații pentru evenimente speciale.

Video și Foto în Moldova pentru sărbătorile Dumnevoastră.


Compania noastră „Exclusive Media” vă oferă cele mai exclusive inovații pentru evenimente speciale.

Nunta este cel mai important eveniment din viața fiecărui cuplu. Când planificați această sărbătoare, este important să alegeți un fotograf și un operator care să poată surprinde calitativ,pentru memorie in veacuri, ceremonia și sărbătoarea dvs. Vă oferim fotografiere și înregistrări video și realizarea de clipurilor de nuntă, fotografii și filme.

Echipa noastră a fost fondată în 2009. În tot timpul activității noastre, ne-am străduit să ținem pasul cu inovaţiile și să vă filmăm nunțile și sărbătorile, cu admirație pentru fotografii și filme de nuntă, chiar și pentru cei mai pretențioși clienți. Lucrăm în pas cu noutatea și urmărim noile tendințe în acest tip de activitate.

Dacă la începutul anilor 2000 a fost la modă la editarea unui film de nuntă să se utilizeze cât mai multe filmuleţe și efecte posibile pentru trecerea la un alt cadru iar la îmbrăcarea miresei, accentul a fost pus pe diverse parafernalii, mai aproape de 2010 totul a început să se schimbe. Chiar și mirilor din periferie au încetat să-i mai placă . După 2015, a devenit la modă să filmezi în studiouri cu iluminare fixă ​​și interioare neobișnuite și variate. Dacă înainte alegerea a cădea pe o ședință foto în Dendrarium sau Grădina Botanică, acum foarte des cuplurile trec cu o ședință foto în parcul lacului Valea Morilor sau de-a lungul străzilor centrale din Chișinău. Dar există și preferințe pentru filmări profesionale exotice foto și video, cu mersul pe mare și chiar pe ocean, iar atunci când alegeți o locație lângă mare și o sesiune foto pe fundalul monumentelor arhitecturale istorice, Odesa este ales în principal, deoarece o ședință foto de acest gen este destul de bugetară atât din perspectiva titimpului cât și cea financiara.

Fotografiile realizate de echipa noastră sunt profesionale din poziții, idei și procesare. Când procesăm, folosim o gamă diferită de programe. Mai întâi, selectăm culori accentuate, apoi folosind diverse filtre, îmbunătățim culoarea fețelor, ceea ce face imaginile mai interesante fără defecte și zgomot. După aceea, procesăm selectiv fotografiile de nuntă în Photoshop. La editarea unui videoclip video de nuntă, alegem momentele cele mai strălucitoare, astfel încât cei căsătoriți, în lipsa timpului pentru a viziona filmul de nuntă, să poata viziona cele mai importante momente in clipul video, care poate fi incărcat pe Internet sau trimis prietenilor. Realizăm filmul de nuntă nu foarte lung, astfel încât tinerii căsătoriți și oaspeții lor, rudele lor să nu obosească când îl vizionează, dar dacă tinerii căsătoriți cer să facă un film lung, lăsăm mai mult material și uneori în loc de 1,5 ore rezultă până la 3-4 ore dintr-un film de nuntă. (Odată aajuns în practica noastră, când pentru o nuntă țigănească, filmul aajuns la 10 ore. Echipa noastră „Exclusive Media Foto Video Moldova” a fost imediat avertizată că totul trebuie filmat, fără a pierde niciun moment.)

Anterior, materialul se înregistra și se oferea pe discuri, frumos decorate într-o cutie cu o fotografie și data ceremoniei noilor căsătoriți, iar recent, materialul se oferă pe o unitate stic într-o cutie frumoasă din lemn cu inițialele miresei și mirelui.

Deoarece acum este foarte la modă să lăsăm mici cadouri pe masă în memoria unui eveniment semnificativ se întrebuinţează mici figurine cu inițialele mirilor. Echipa noastră de filmare foto-video în toată Moldova (Chișinău, Bălți, Comrat, Cahul și Orhei) , „Exclusove Group”, oferă cadouri oaspeților sub formă de fotografii exprese cu proaspăt căsătoriții și invitații într-un timp de producție foarte scurt, furnizate la finele evenimentului. Când vin oaspeții, le facem poze și până la finalul evenimentului, care este de obicei mai aproape de ritul tradițional „Masa Mare”, oferim oaspeților fotografii tipărite cu inițialele mirilor în plicuri frumos proiectate.

Pentru a oferi o muncă de calitate, folosim un elicopter Drone cu o cameră foto, care ne permite să realizăm o fotografie bună de nuntă de la faima înălţimilor. Nicio nuntă nu are loc fără această tehnica de lucru.

La fiecare eveniment, înregistrăm un sunet separat care este conectat la manipulatorul de sunet al muzicienilor sau al DJ-ului, scriem un sunet separat, fără zgomot străin. Acesta este modul în care sunt filmate toate filmele.

Foto şi video pentru nunţi  este un amanunt foarte important şi impune să alegeți o echipă bună, bine coordonată, astfel încât amintirile nunții să rămână o viață întreagă. Noi echipa „Exclusive Media” solicităm să efectuaţi o rezervare de filmare foto și video a sărbătoarii dvs. în prealabil.

Fotografiere video și foto în Moldova, operator video, fotograf la Chișinău, filmare video la nunți în Moldova și Chișinău

foto video la nunti cumatrii si evenimente 069256477