Fotografie și video la ceremonie

Nunta în Moldova și noile sale frumuseți.

Este ușor să găsiți peisaje și locuri interesante pe teritoriul Republicii Moldova pentru fotografii și video, deoarece Moldova este bogată în priveliști și obiective pitorești.


În fiecare dintre orașele din Moldova, puteți face o sesiune de fotografii surprinzător de frumoasă și neobișnuită - aveți nevoie doar de mîna unui operator de fotografie și video profesionist. Lăsați-ne pe noi să avem grijă de asta, nu vă faceți griji.

Băieții noștri sunt profesionali în afacerea aceasta, de aceea primim comenzi nu numai din Chișinău, ci și din Orhei, Tiraspol, Cahul, Soroca și Bălți ..... Mergem oriunde ne chemați! Echipa noastră de experți chiar a filmat o nuntă în Odessa și în Elveția, în fiecare dintre aceste orașe știm totul, în orice loc puteți găsi cîteva locuri frumoase unde puteți organiza atît o sesiune foto, cît și o filmare profesionistă, cu sau fără dron.


Unde se poate realiza o filmare video și luate niște poze?

Locurile cele mai populare sunt zonele de parc din Chișinău, mănăstirile Moldovei, castelele.

Dacă efectuați o fotografie sau o filmare la Chișinău, puteți observa zonele de parc cum ar fi:

  • Parcul Valea Morilor

  • Grădina botanică

  • Parcul dendrologic

Aceste parcuri sunt cele mai populare în Chișinău.

- De asemenea, parcul Ștefan cel Mare.

Toate aceste zone din Chișinău sunt perfecte atît pentru amatori, cît și pentru fotografii profesionale.

Locurile frumoase și pitorești din Moldova vor da ocazia să se obțină o fotografie și filmare integrală în aer liber.

De asemenea, în opinia fotografilor noștri, pe teritoriul mănăstirilor Moldovei se obțin lucrări foarte atrăgătoare și romantice, cum ar fi:

  • Mănăstirea Curchi

  • Mănăstirea Căpriana

  • Mănăstirea Saharna

  • Mănăstirea Țîpova

  • Mănăstirea Hagimus

De asemenea, peisajele din Orheiul Vechi. Și dacă vă veți căsători în aceste locuri, vă asigurăm că fotografiile și materialele video ale operei vă vor prinde cu suflet.


Nunțile în Moldova sunt mereu luminoase, zgomotoase, încîntătoare. Deci, pentru a capta toată această frumusețe, ar trebui să formați numărul 069256477 și împreună cu voi mergem într-un minunat basm, pentru a păstra minunatele momente din viața Dvs sub forma unor amintiri de lungă durată și calitate înaltă.

Alegeți cei mai bun. Alegeți Exclusiv Grup.