Unde în Chișinău să comandați efecte speciale care să vă decoreze fotografia și filmarea video?

Compania Exclusive se ocupă de mulți ani, să spunem, de exemplu, de decorarea diferitelor sărbători, care constau în efecte speciale de diferite tipuri. Noi nu numai că filmăm profesional orice festivități și clipuri, dar implementăm și diferite efecte speciale, care nu numai că îmbunătățesc și îmbogățesc înregistrarea foto-video, dar și surprind oaspeții care vin la nunta dvs, ei vor fi încântați!

Și acum să explicăm ce efecte speciale pot fi folosite la nunta dvs și cu ce vă sfătuim să vă decorați evenimentul.


- Fum greu - acesta este unul dintre cele mai frecvente efecte speciale, comandat de toți tinerii căsătoriți. Fumul greu mai poate fi numit și abur, iar generatorul de fum - generator de abur. Fumul greu, deși este un pic mai scump, dar în același timp el coboară la podea, nu se ridică la tavan, nu are un miros urât, oamenii sau dansul de nuntă poate fi văzut frumos și clar în fumul gros care este difuzat ca un nor și se rarefiază în picioarele dansatorilor, spre diferență de fumul simplu și ieftin utilizat de non-profesioniști. Există și fum de culoare albă care nu lasă urme. Studioul nostru foto-video folosește numai echipamente și instrumente de înaltă calitate, care nu vor strica nici o sărbătoare, ci creează o atmosferă de o frumusețe extraordinară. Fumul greu este de obicei recomandat să se folosească, pentru a conferi un moment romantic la momentul potrivit. Pentru munca noastră în domeniul serviciilor foto-video - fumul greu joacă, de asemenea, un rol important. El ascunde diferitele neajunsurile și defectele care se află în restaurant și nu numai, fumul va contribui la crearea unor fotografii minunate ale primului dvs. dans, va crea impresia că levitați în aer înconjurați de nori albi și pufoși împreună cu iubita sau iubitul vostru. De asemenea, el ascunde jena sau diferite tipuri de erori în timpul dansului. Vă va adăuga încredere și mister coregrafiei primului dans de la Studioul de dans Exclusiv. Fumul greu se folosește de obicei la ieșirea de la înscrierea căsătoriei, la prima apariție a nou-născuților în fața oaspeților, la sesiuni foto, în timpul primului dans al tinerilor însurăței, la scoaterea tortului de nuntă, precum și la apariția dansatorilor de balet Exclusiv care, cu programul lor luminos și extraordinar, provoacă aplauze furtunoase și neobosite de la oaspeții dvs.


În al doilea rând, există havuzuri reci - această pirotehnică profesională, care joacă rolul de efecte luminoase speciale. Compania noastră Exclusive Show lucrează cu pirotehnica nu primul an, știe cum să o instaleze corect și în ce moment, astfel încât să fie spectaculoasă. Este mai bine să contactați profesioniștii care lucrează cu bunuri de calitate. Arată ca o scânteie mare, strălucitoare, care bate din duza unei încărcături pirotehnice. Nu aduce pagube nici oamenilor, nici restaurantului în sine, dar unii proprietari ai restaurantelor din Chișinău interzic orice pirotehnie, chiar dacă este absolut sigură. Cu unele restaurante avem un aranjament.


Zăpada este al treilea efect special. Ea se poate topi și poate să nu să se topească, cum ar fi confetti. Zăpada artificială, lansată de băieții noștri profesioniști din grupul Exclusive, este servită în porții mici pentru a crea efectul unui viscol de zăpadă ușoară. Datorită unei mașini speciale, acest efect special poate fi creat în orice cameră și oriunde.

Bulele de săpun, care sunt, de obicei, la cererea clienților noștri, sunt difuzate în decursul primului dans. Doar pentru dezvoltarea acestor bule, avem nevoie de un aparat special, pe care-l aducem la sărbătoare. Arată blând, bulele de lumină plutesc în aer, împreună cu iubiții noștri.

Lumina este o parte foarte importantă a evenimentului. Fie că este vorba despre o nuntă, o petrecere corporativă sau o petrecere - totul este în puterea noastră. Compania noastră este proprietarul echipamentului de iluminat, cu ajutorul căruia sărbătoarea dvs. nu va părea neterminată. Lumina la eveniment este foarte importantă, nu orice restaurant din Chișinău este capabil să ofere echipamente profesionale. De asemenea lansăm un laser cu lumină.

Deci, ultimul trend venit în modă - COLOR SMOKE. Este complet sigur, explodează ca o cracare și câte emoții pozitive veți avea atunci când vă uitați la sesiunea foto, fie că este vorba despre o nuntă, o plimbare, o sesiune foto cu copii. Luminozitatea și fumul colorat vă vor înfrumuseța fotografiile în diferite culori. Fotografiile vin în viață și strălucesc cu culori neobișnuite de viață. Puteți să comandați fumul colorat de la noi în Chișinău, la fel cum puteți alege liber culoarea pe orice gust.


 

Dacă doriți ca nunta sau sărbătoarea dvs. să arate la cel mai înalt nivel, atunci trebuie să contactați Grupul Exclusive - pentru profesioniștii reali în domeniul vizat, care vă vor sfătui exact ce este potrivit pentru evenimentul dvs.