De ce trebuie sa ascultati fotograful?

Deseori, atunci când vin în studioul nostru, mirele și mireasa ne spun concret cum ar dori să fie fotografiile și filmarea nunții. Desigur, aceasta este foarte bine, însă nu întotdeauna este corectă abordarea pe care aceștia o adoptă. Fotografii noștri încearcă să le explice anumite aspecte, să îi convingă în favoarea anumitor lucruri, dar tinerii nu vor să asculte sfaturi și fac totul cum și-au imaginat. Într-un final, rezultatele nu sunt acele dorite.

În Europa, în contractele de prestare a serviciilor de fotografie se include o clauză foarte importantă. Aceasta prevede că mirele și mireasa le vor oferi fotografului și cameramanului timpul necesar pentru realizarea serviciilor foto și video, precum și posibilitatea de a-i sfătui pe tineri cum și unde ar fi mai bine să facă fotografii, inclusiv și locurile cele mai bune pentru realizarea de fotografii și filmări.

Țineți cont de părerile experților noștri și veți beneficia de servicii foto și video de înaltă calitate pentru nuntă, botez, ședințe foto pentru copii, dar și fotografii profesionale pentru portofoliu.