Servicii foto și video pentru nuntă

Serviciile foto și video pentru nuntă în Chișinău și alte orașe din Moldova: Bălți, Cahul, Comrat, Ungheni, Orhei, etc. au devenit foarte căutate. În prezent nici o nuntă nu se organizează fără servicii foto și video profesionale.

Este limpede că pentru a atinge un nivel înalt în materie de filmări este nevoie, în primul rând, de echipament profesionist pentru serviciile foto și video.

Spre deosebire de alte studiouri renumite din Moldova, în studioul nostru – Exclusiv Group, utilizăm aparatul profesionist Сanon6D full frame. Acesta permite realizarea fotografiilor color de o calitate înaltă.
În acest sens, Vă sfătuim: înainte de a face comanda unui fotograf sau cameraman pentru nuntă, invormați-Vă referitor la echipamentul care va fi utilizat pentru serviciile foto și video.

Cu siguranță, măiestria fotografului și cameramanului are, de asemenea, un rol foarte important în prestarea serviciilor foto și video. Pentru a face parte din echipa noastră, toți artiștii vizuali ai studioului nostru au trecut printr-un concurs foarte riguros. Compania le asigură artiștilor noștri vizuali o dezvoltare continuă în diverse școli de fotografie în Moldova, dar și în străinătate. Numai după trecerea perioadei de instruire și stagiere, fotografilor și cameramaniilor li se permite să presteze servicii foto și video pentru nunți, cumătrii etc.

Fotografiile și video-urile de nuntă, precum și videoclipurile create de studioul Exclusiv Group pot fi vizualizate aici.

Servicii foto pentru nuntă oferite de Exclusiv Group